3 Receptes fàcils
per preparar a casa
Durant l’època nadalenca uns vam proposar, a través del nostres canals a les xarxes socials, 3 receptes fàcils de preparar per deixar bocabadats els teus convidats.
En aquesta entrada del blog repesquem aquestes receptes per tal que, ja acabades les festes, pugues seguir gaudint de preparar i tastar 3 grans plats del nostre xef executiu Jordi Samper.
1- Pato Fekkia
Ingredients: Orellana, figa seca, ceba vermella, mitja llima, festucs picats, oli d’oliva i confit d’ànec en conserva.
2- Bunny Chao
Ingredients: Ceba blanca, cuixa de pollastre, oli d’oliva, curry en pols, llet de coco, polpa de maracujà, iogurt grec i panets.
3- Peix Chaka
Ingredients: Gingebre, galanga, cúrcuma en pols, cúrcuma ratllada, corbina, iogurt grec, llet de coco, oli d’oliva i unes branquetes de fonoll.