3 Receptes fàcils

per preparar a casa

Durant l’època nadalenca uns vam proposar, a través del nostres canals a les xarxes socials, 3 receptes fàcils de preparar per deixar bocabadats els teus convidats.

En aquesta entrada del blog repesquem aquestes receptes per tal que, ja acabades les festes, pugues seguir gaudint de preparar i tastar 3 grans plats del nostre xef executiu Jordi Samper.

 

1- Pato Fekkia 

Ingredients: Orellana, figa seca, ceba vermella, mitja llima, festucs picats, oli d’oliva i confit d’ànec en conserva.

2- Bunny Chao

Ingredients: Ceba blanca, cuixa de pollastre, oli d’oliva, curry en pols, llet de coco, polpa de maracujà, iogurt grec i panets.

3- Peix Chaka

Ingredients: Gingebre, galanga, cúrcuma en pols, cúrcuma ratllada, corbina, iogurt grec, llet de coco, oli d’oliva i unes branquetes de fonoll.

VIVE
LA EXPERIENCIA PANTEA