Compromís

El nostre lema és fer les coses bé

Empresarial

El nostre objectiu és convertir Pantea Group en un projecte vertaderament circular en els propers anys i arribar a ser capaços de comptar amb un sistema d’aprofitament de recursos que compleixi tres línies fonamentals: reduir, reutilitzar i reciclar, per tal de garantir una millora econòmica, social i mediambiental.

Ens distingim per fer passes sòlides i segures. Per aquesta raó, Jordi Samper, el nostre Xef Executiu, s’està formant actualment al Basque Culinary Center per tal de convertir-nos en una empresa zero waste i garantir d’aquesta manera el mínim desbaratament o pèrdua possible.

Equip

Duem a terme formacions continues en diferents àmbits per a tots els integrants de l’equip Pantea. És imprescindible que tots comptem amb les eines necessàries per oferir una execució excel·lent dia a dia i que ens desenvolupem professionalment i personalment contínuament.

De la mateixa manera, la salut de tot l’equip és primordial, i per això hem implementat un menú alimentari supervisat des del punt de vista nutricional cada quinze dies, i hem desterrat les begudes ensucrades i optat per begudes naturals saludables.

Equipo

Duem a terme formacions continues en diferents àmbits per a tots els integrants de l’equip Pantea. És imprescindible que tots comptem amb les eines necessàries per oferir una execució excel·lent dia a dia i que ens desenvolupem professionalment i personalment contínuament.

De la mateixa manera, la salut de tot l’equip és primordial, i per això hem implementat un menú alimentari supervisat des del punt de vista nutricional cada quinze dies, i hem desterrat les begudes ensucrades i optat per begudes naturals saludables.

Ambiental

Cada dia fem una passa ferma i endavant per contribuir amb el medi ambient. Tots els nostres restaurants eviten l’ús de plàstic en totes les sales, reciclem de manera efectiva i utilitzem palletes biodegradables i envasos de
take away fabricats amb bioplàstics (PLA, polímer derivat del blat de moro).

Per altra banda, sabem que un terç de la producció alimentària mundial es
malbarata. Per reduir aquest impacte, des de Pantea Group transmetem consciència als nostres comensals tot recomanant-los els plats i les porcions adequades.

Social

En l’àmbit social, col·laborem amb diverses organitzacions no governamentals, com és el cas d’UNICEF, amb qui contribuïm per eradicar la desnutrició infantil a escala global.

De la mateixa manera, duem a terme recollides d’aliments anuals per al Centre Sant Martí, i actualment participem en l’acció “Restaurants contra la fam” amb la majoria dels nostres establiments.

Social

En l’àmbit social, col·laborem amb diverses organitzacions no governamentals, com és el cas d’UNICEF, amb qui contribuïm per eradicar la desnutrició infantil a escala global.

De la mateixa manera, duem a terme recollides d’aliments anuals per al Centre Sant Martí, i actualment participem en l’acció “Restaurants contra la fam” amb la majoria dels nostres establiments.

VIVE
LA EXPERIENCIA PANTEA