Uneix-te a l’equip
Sigues Pantea
Creixement
A Pantea mai no deixem de créixer, i gràcies als talents que ens acompanyen, hem acumulat grans fites amb el pas del temps. Però això no és tot: tenim molts projectes i sempre busquem una constant evolució i expansió per mitjà de l’excel·lència.
Posem el nostre equip primer, i això ens converteix en una gran família. Molts dels nostres directius han crescut dins de l’empresa, mentre que d’altres ens acompanyen des dels nostres inicis al 2008.
Treballa amb nosaltres
Si ets un xef apassionat, un mixologista creatiu, un manager ambiciós, t’agrada interactuar amb la gent o t’inclines per treballar a l’oficina, estàs començant o simplement busques un canvi, aquí tenim lloc per tu. Tenim moltes vacants durant tot l’any, o sigui que si la passió i el compromís formen part del teu ADN, Pantea es per a tu.
Envia el teu currículum a rrhh@panteagroup.club i explica’ns per què vols treballar amb nosaltres.
Fes una ullada a les vacants disponibles aquí:
Cuiner/a de forn
Busquem un Cuiner/a de Forn per sumar a l’equip del nostre nou restaurant, Sumac & Mambo, ubicat al centre de Barcelona.
Cap de torn
Busquem un/a Cap de Torn per gestionar l’equip en el nostre nou restaurant, Sumac & Mambo, situat al centre de Barcelona.
Mestre/a Cerveser/a (Cerveseria)
¡Pantea Group es troba en constant creixement!
És per això que busquem un / a Mestre / a Cerveser / a (Cerveseria) per gestionar l’equip en el nostre nou restaurant, Sumac & Mambo, ubicat al centre de Barcelona.
Actualment no disposem de cap oferta laboral
Coneix part del nostre equip!

Federica Elefante
Ens va guanyar el cor amb les seves maniobres com a bartender i ara ocupa la posició d’Encarregada de local de la platja.

Carmen Ascanio
Va començar a Pantea als inicis, al 2008, i després de passar per diverses posicions, s’ha convertit en Directora de compres i logística.

Ernestina Silva (Kiki)
Té una trajectòria admirable, i va començar a cuina mentre es formava com a professional de cuina a l’escola d’hostaleria ESHOB. Avui ocupa la posició de Cap de cuina central.

Carla Rediu
Amb més de cinc temporades amb nosaltres, ha passat de cambrera a Encarregada de local de la platja.

Nicolás Más
Va començar sis anys a Pantea com a cambrer i s’ha convertit en Director de platja.